ЗА ВИЛА АТИКА

ЗА ВИЛА АТИКА

Сред дъхава природа, билки и планински въздух, само на 30 км от големия град София, в китното селце Горна Малина се е приютила уютната вила Атика. Вилата е скрита от любопитни погледи, но е добре известна в цялата община.
/ Виж галерия /

Вила Атика е приветливо и оригинално място за отдих и релакс. Комплексът от две вили за гости са се превърнали в приветлив дом за всеки желаещ да се докосне до живата природа, потънал в прохлада и зеленина. Комплексът осигурява развлечения за малки и големи. Закачливи мушката и цветни храсти, пръснати около вилите и алеите обгръщат всеки минаващ с познатите си аромати.

Всяка от двете двуетажни вили разполага с напълно оборудвани кухни и трапезарии. Спалните са стилно обзаведени и всяка е украсена с уникални картини. Максималното настаняване в двете вили: 12 възрастни. Всяка вила разполага с 2 спални и всекидневна с кухня: двойна стая на полуетаж — 2 души заедно или по отделно ( в стаята няма възможност за допълнително легло), тройна стая на втори етаж — 2-ма души заедно +1 допълнително легло и всекидневна с две единични легла за 2 човека (заедно или по отделно)
/ Виж галерия /

Вила Атика разполага с уютна механа с 12 места с камина и барбекю с пещ, тревна площадка за игри.
/ Виж галерия /

В градината на Вила Атика е оформена една малка ботаническата градина с уникални растения. Оформени са два къта с кактуси и сукуленти, които цъфтят през летните месеци. Атракция е и къта с розариума с различни видове и цветове рози. Емблематично е килименото зацветяване в градината и красиво оформените партери и кътове на градината, в които са представени едногодишни пролетни и летни цветя, едроцветна магнолия, хости, индийски люляк, цъфтящи и вечнозелени храсти. В тази неповторима градина се отглеждат над 40 растителни вида. Пред всяка от трите къщи е обособена градинка с различна декорация, стилно обградени с декоративни камъчета и жив плет, пълна с аромати и цветове от пролетните цветя — мушката, карамфили, петунии, ароматната лавандула, лавровишна, декоративни кипариси, борчета, и едногодишни красавици с бели и розови цветчета.